Bekijk onze volledige menukaart

YOK THA  - Aalst - Menu U wilt voordat u ons opzoekt misschien al even weten wat Chinees restaurant Yok Tha allemaal te bieden heeft. Daarom hebben wij wij op deze pagina onze menukaart in Aalst van Yok Tha meegegeven. Zo kunt u er al een blik op werpen en uw keuze maken.

Soepen

“Yok Tha” soep: Lichtpikante soep van het huis op basis van bouillon, garnaaltjes, stukjes kip, Chinese champignons, bamboescheuten en stukjes ananas

“Wan Tan” soep: Heldere soep met Chinese “ravioli” van garnalen en vlees

“Suan La” soep: Pikant gekruide soep met een vleugje vinaigre aroma

Lentesoep van sla en tomaten

Kippensoep met groenten

Tomatensoep

Kampernoeliessoep

Chinese champignonsoep met kip

Zoete maïssoep met kip

Zoete maïssoep met krab

Haaienvinnensoep

Zeevruchtensoep

Voorgerechten

Loempia met kip met zoetzure saus

Vegetarische loempia met zoetzure saus

Loempia met krab met zoetzure saus

Loempia met garnalen met zoetzure saus

Kroepoek

Mini-loempia's met zoetzure saus (6 stuks)

Curry-tricons met currysaus (6 stuks): Krokant voorgerecht met currysmaak

Gebakken Fan-ko (3 stuks): Pasteitje van garnaal en vlees in een krokant vestje

Yok Tha Combi Fryy (8 stuks): Assortiment van 4 soorten gebakken voorgerechtjes (mini-loempia’s, curry-tricons, krabstang en Fan-Ko)

Vleesspecialiteiten

Kippensaté met pindasaus (2 stuks)

Varkenssaté met pindasaus (2 stuks)

Saté van ossehaas met pindasaus (2 stuks)

Varkensribbetjes op wijze van de chef

Visspecialiteiten

Gebakken torpedo garnalen met zoetzure saus

Gewokte scampi’s in looksaus

Gewokte scampi’s in currysaus

Saté van scampi’s

Malse Calamares in een zacht currysausje

Calamares in chili en peper

Gebakken kikkerbilletjes in boter- en looksaus

Gebakken kikkerbilletjes in chili en peper

Gebakken sint-jacobsvruchten op een bedje van sla

Gestoomde sint-jacobsvruchten met fan sie

Gebakken gevulde krabscharen met zoetzure saus

Gestoomde voorgerechten

Traditioneel Dim Sum (2 x 2 stuks)

Gestoomde Sieuw Mai (vlees) (4 stuks)

Gestoomde Ha Kauw (garnalen) (4 stuks)

Gestoomde Fan-Ko (3 stuks): Pasteitje van garnaal en vlees in een wit jasje

Xiao Long Bao (3 stuks): Vleespasteitje omhuld met een zacht jasje

Yok Tha Combi Steam (2 x 4 stuks): Assortiment van 4 soorten gestoomde dim-sum (met garnalen, met vlees, Fan-Ko en Xiao Long Bao)

Warm aanbevolen

Yok Tha Imperial (voor 2 pers): Assortiment van gestoomde en gebakken Dim Sum (2x8 stuks)

Chinees voorgerecht: Duet van kippensaté en varkenssaté, gebakken fanko en gevulde krabscha

Kippenschotels

Gewokte kippenblokjes met groenten natuur (currysaus, chili en zwarte bonensaus, oestersaus, pikante saus, tomatensaus, zoetzure saus, look, chili en peper, ananas)

Gepaneerde kippeblokjes met zoetzure saus

Gepaneerde kippeblokjes met zoetzure saus op Hong Kong wijze

Halve braadkip met currysaus of tomatensaus

Halve braadkip met gestoofde groenten

Eendengerechten

Geroosterde eend met groenten en currysaus (estersaus, pikante saus, zoetzure saus, ananas, lychees, sinaasappelsaus, hoi sin saus)

Varkensgerechten

Gewokte varkensvlees met groenten natuur (currysaus, chili en zwarte bonensaus, oestersaus, pikante saus, zoetzure saus)

Gepaneerde varkensvlees met zoetzure saus

Babipangang met groenten Zoetzuur (currysaus, pikante saus, tomatensaus)

Varkensfilet op Cantonese wijze met hoi sin saus

Gebraden ribbetjes met look (zoetzure saus, chili en peper, honing, gewokt (licht pikant))

Combi-schotel met oestersaus: Gewokte scampi’s, varkensvlees en stukjes kip met verse groentjes uit de wok

Combi-schotel met currysaus

Combi-schotel met pikante saus

Rundergerechten

Gewokte rundsvlees met groenten natuur (currysaus, chili en zwarte bonen, oestersaus, pikante saus, tomatensaus, zoetzure saus, look, chili en peper, ananas)

Malse steak (keuze uit champignonsaus op Chinese wijze, Ajuinsaus of Natuur)

Gebakken ossenhaas (keuze uit champignonsaus op Chinese wijze, Ajuinsaus of Natu)

Teppangerechten (Gerechten op ijzeren plaat)

Kippesteak in Gong-Bao saus op teppan

Runderlapjes in Gong-Bao saus op teppan

Ossenhaas in Gong-Bao saus op teppan

Scampi’s in Gong-Bao saus op teppan

Kikkerbilletjes in Gong-Bao saus op teppan

Scampi’s & Gamba's

Gewokte scampi’s met groenten natuur (currysaus, chili en zwarte bonen, oestersaus, pikante saus, tomatensaus, look, chili en peper)

Gepaneerde scampi’s met zoetzure saus

Reuze Gamba’s in chili en peper (looksaus, oestersaus, tomatensaus)

Vis en Zeevruchten

Omelet met kleine garnalen op Chinese wijze

Omelet met fancy krab op Chinese wijze

King krab overgoten met een milde currysaus

Kikkerbilletjes met chili en zwarte bonen

Kikkerbilletjes in looksaus

Kabeljauwfiletbolletjes op wijze van de chef (Keuze uit oestersaus, zoetzure saus, currysaus of pikante saus)

Gebakken tongfilet in botersaus

Tongfilet met julienne van gember en uitjes

Calamares met seizoengroenten Currysaus (Keuze uit currysaus, chili of zwarte bone)

Calamares met Chinese kampernoelies en oestersaus

Gepaneerde calamares met zoetzure saus

Chop Shoy (sojascheuten)

Chop Shoy “Yok Tha”: Met garnaaltjes en gebraden varkensvlees (cha-shao)

Chop Shoy met kippeblokjes

Chop Shoy met scampi’s

Chop Shoy met runderlapjes

Chop Shoy met roze garnalen

Chop Shoy met calamares

Chop Shoy “Vegetarisch”

Bamigoreng (gebakken noedels)

Bamigoreng “Yok Tha”: Met garnaaltjes en gebraden varkensvlees (cha-shao)

Bamigoreng met kippeblokjes

Bamigoreng met scampi’s

Bamigoreng met runderlapjes

Bamigoreng met cha-shao

Bamigoreng “Vegetarisch”

Kantonese Noedels (fijne stengelmie op basis van eieren)

Gebakken Kantonese noedels “Yok Tha”: Met garnaaltjes en gebraden varkensvlees (cha-shao)

Gebakken Kantonese noedels met kippeblokjes

Gebakken Kantonese noedels met scampi’s

Gebakken Kantonese noedels met rundslapjes

Gebakken Kantonese noedels met cha-shao

Gebakken Kantonese noedels “Vegetarisch”

Noedels Soep met cha-shao

Mihoen (fijne stengelmie op basis van rijst)

Mihoen “Yok Tha”: Met garnaaltjes en gebraden varkensvlees (cha-shao)

Mihoen met kippenblokjs

Mihoen met scampi’s

Mihoen met runderlapjes

Mihoen met cha-shao

Mihoen Vegetarisch

Mihoen “Singapore” met currysmaak

Nasigoreng (gebakken rijst met ei en groentjes)

Nasigoreng “Yok Tha”

Nasigoreng met kippeblokjes

Nasigoreng met scampi’s, bamboe en ham

Nasigoreng met runderlapjes

Nasigoreng met roze garnalen

Nasigoreng “Singapore” met currysmaak

Nasigoreng “Vegetarisch”

Nasigoreng “Special” (met 1⁄4 kip en spiegelei)

Nasigoreng met cha-shao

Menu’ s

Driegangenmenu

Kampernoeliensoep of Bamboesoep

***

Loempia met kip en kippensaté

***

Gebraden kip met kampernoelies bamboe

of

Runderlapjes in currysaus

of

Geroosterd varkensfilet in honing

of

Calameres in pikante saus Geserveerd met Nasi goreng,rijst of frietjes

Vijfgangenmenu

Haaienvinnensoep

***

Gebakken dim sum

***

Runderlapjes in tep-pan

of

Kippenblokjes met chili en zwarte bonen

of

Geroosterd varkensfilet in honing

of

Calameres in chili en zwarte bonensaus Geserveerd met Nasi goreng, rijst of frietjes

***

Lychees, Vanille ijsroom of Dame Blanche

***

Chinese thee of koffie

Kindermenu

Tomatensoep

of

Mini-loepia's

***

Gepaneerde kippeblokjes met zoetzuresaus

of

Kippeblokjes met ananas

of

Kippensaté

Geserveerd met Nasi goreng,rijst of frietjes

***

Kinderfantasie

Boeddha menu

Zoete maissoep

***

Mini-loempia’s met zoetzure saus

***

Chop-shoy met diverse veggies

of

Chinese groentenmix uit de wok Geserveerd met gebakken rijst of frietjes

***

Ijsroom

Rijsttafels

Tafel van het geluk (Vanaf 2 personen)

Haaienvinnensoep

***

Runderlapjes met chili en peper

Gepaneerde kippeblokjes met zoetzure saus

Grote Chinese garnalen in currysaus

Geroosterde eend met groeten in pikante saus

Nasi goreng

***

Koffie of Chinese thee

Tafel van yin en yang (Vanaf 2 personen)

Assortiment van 4 soorten gebakken dim sum

***

Kabeljauwfiletbolletjes met gember in oestersaus

Runderlapjes in Gong-Bao saus op teppan

Babi Pangang vergezeld van seizoengroenten in zoetzure saus

Geroosterde eend met sinaasppelsaus

Nasi goreng

***

Koffie of Chinese thee

Tafel van de vier jaargetijden (Vanaf 2 personen)

Gebakken torpedo garnalen met zoetzure saus

***

Geroosterde eend met sinaasappelsaus

Geroosterde varkensribbetjes met chili en peper

Scampi’s met Gong-Bao saus op teppan

Calamares met groenten in currysaus

Nasi goreng

***

Koffie of Chinese thee

Tafel van de jade toren (Vanaf 2 personen)

"YOK THA" soep

***

Dim-Sum Carrousel

***

Geroosterde eend op de wijze van de chef

Scampi's in chili en peper

Ossenhaas met Gong-bao op teppan

Combischotel met groenten in oestersaus

Nasi goreng

***

Koffie of Chinese thee

Surf naar onze contactpagina

Als er nog bepaalde vragen zijn over een gerecht of als u gewoonweg meer informatie wil over de menukaart van Chinees restaurant Yok Tha in Aalst, surf dan naar de contactpagina.

Back to Top